- 04.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Консервовані персики 300 г.
- Рікота 250 г.
- Лимон 0,5 шт.
- Цукрова пудра 45 г.
- Вершкове масло 40 г.
- Мед 1 ст. л.
- Яйця 1 шт.
Процес приготування: ≈ 45 хвилин
- Форми для запікання змастити вершковим маслом і присипати цукровою пудрою.
- Змішати сир, яйце, цедру половини лимона, цукрову пудру. Розкласти отриману суміш у формочки для запікання. Готувати в духовці на водяній бані 30 хвилин при 180ºС.
- Персики порізати на 8 часточок кожен. На сковороді розтопити вершкове масло, додати мед і обсмажити персики з одного боку. Перевернути і додати сік половини лимона. Готувати до випаровування соку.
- Готовий десерт присипати цукровою пудрою.

Готова страва: Запечений сир рікотта з персиками