• Запечений сир рікотта з персиками

Інгредієнти (4 порцій)

  • Консервовані персики 300 г.
  • Рікота 250 г.
  • Лимон 0,5 шт.
  • Цукрова пудра 45 г.
  • Вершкове масло 40 г.
  • Мед 1 ст. л.
  • Яйця 1 шт.

Процес приготування: ≈ 45 хвилин

  1. Форми для запікання змастити вершковим маслом і присипати цукровою пудрою.
  2. Змішати сир, яйце, цедру половини лимона, цукрову пудру. Розкласти отриману суміш у формочки для запікання. Готувати в духовці на водяній бані 30 хвилин при 180ºС.
  3. Персики порізати на 8 часточок кожен. На сковороді розтопити вершкове масло, додати мед і обсмажити персики з одного боку. Перевернути і додати сік половини лимона. Готувати до випаровування соку.
  4. Готовий десерт присипати цукровою пудрою.

Готова страва: Запечений сир рікотта з персиками

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі