• Тальятеле з соусом "Болоньєзе"

Інгредієнти (5 порцій)

  • Помідори 800 г.
  • Фарш із яловичини 500 г.
  • Вершки (жирність 15%) 100 мл.
  • Цибуля ріпчаста 50 г.
  • Морква 50 г.
  • Cтебло селери 1 шт.
  • Часник 2 зубчики
  • Паста "Тальятеле" 350 г.
  • Сушений орегано 1 ч. л.
  • Сир "Пармезан" (для посипання) за смаком
  • Cіль за смаком
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Соняшникова олія за смаком.

Процес приготування: ≈ 90 хвилин

  1. Цибулю і моркву очистити, а потім нарізати дрібними кубиками. Також стебло селери нарізати дрібними кубиками.
  2. На сковороді на олії обсмажити разом цибулю, моркву і стебло селери, періодично помішуючи.
  3. Додати фарш, смажити приблизно 8-10 хвилин. При смаженні необхідно дуже ретельно розбити весь фарш за допомогою лопатки на дрібні шматочки, щоб отримати однорідну структуру майбутнього соусу.
  4. Помідори покласти в каструлю і залити їх окропом хвилин на 5. Потім вийняти їх, зробити невеликі надрізи і зняти з них шкірку.
  5. Нарізати дрібними кубиками помідори і додати їх у сковороду до фаршу.
  6. Часник очистити від лушпиння, нарізати дрібно і додати в сковороду. Посолити, поперчити і добре перемішати.
  7. Тушкувати таким чином під кришкою на дрібному вогні приблизно 2 години.
  8. Приблизно за півгодини до закінчення тушкування влити вершки, добре перемішати і продовжувати тушкувати.
  9. Поки соус тушкується, відварити пасту, як вказано на упаковці.
  10. Сир натерти на середній тертці.
  11. Коли соус буде готовий, розкласти пасту по тарілках, зверху викласти соус і засипати тертим пармезаном.

Готова страва: Тальятеле з соусом "Болоньєзе"

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі