- 19.05.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Цибуля ріпчаста 50 г.
- Зелений горошок 60 г.
- Сіль за смаком
- Часник 10 г.
- Картопля 160 г.
- Рис 30 г.
- Капуста білоголова 100 г.
- Морква 80 г.
- Лавровий лист 1 штука
- Базилік 6 г.
- Цибуля-порей 40 г.
- Ріпа 80 г.
- Бекон 150 г.
- Сир 60 г.
Інструкція
- Приготувати рис відкидний. Пісну частина бекон нарізати кубиками і злегка обсмажити тонко нашаткованою цибулею до блідо-золотистого кольору. Білокачанну капусту, моркву, ріпу, цибулю-порей, картопля нарізати скибочками, додати базилік, чебрець, лавровий лист і спасерувати.
- Залити бульйоном або водою, покласти очищені від шкірки і зерен помідори, зелений горошок, нарізані стручки квасолі і варити на повільному вогні 8-10 хвилин, покласти рис і довести до кипіння.
- Решту жирного бекону розтерти разом з часником і ввести в суп. Окремо подати тертий сир.
