- 19.05.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 8 порцій
- Цукор 200 г.
- Цукор ванільний 1 столова ложока
- Яйце куряче 2 штуки
- Жовток яєчний 2 штуки
- Молоко 100 мілілітрів
- Борошно пшенична 200 г.
- Олія оливкова extra virgin 100 мілілітрів
- Горіхи кедрові 100 г.
- Розпушувач 7 г.
Інструкція Приготування ≈ 60 хвилин
- Духовку розігріти до 190С.
- Збити яйця і жовтки з цукром до пишної піни. Влийте оливкове масло, додайте ванільний цукор і молоко, добре розмішайте дерев'яною лопаткою або ложкою. Додайте просіяне з розпушувачем борошно, розмішайте до однорідного тесту, всипте половину горішків і ще раз перемішайте.
- Викладіть тісто в підготовлену форму і посипте зверху рештою горішками. Випікайте 50 хв. Залиште на 5-10 хв у формі, а потім остаточно остудіть на решітці.
