• Різото із сьомгою

Інгредієнти (2 порції)

  • Сьомга 150 г.
  • Рис 200 г.
  • Цибуля-шалот 50 г.
  • Сир пармезан 50 г.
  • Масло вершкове 30 г.
  • Кріп 5 г.
  • Лимони 40 г.
  • Часник 1 шт.
  • Бульйон овочевий 650 мл.
  • Вино біле сухе 70 мл.
  • Олія оливкова 15 мл.

Процес приготування: ≈ 25 хвилин

  1. Цибулю з часником очистити і дрібно нарізати. Сир пармезан натерти. Довести до кипіння овочевий бульйон.
  2. Розігріти в глибокій сковороді оливкову олію і третину вершкового масла, обсмажувати цибулю на середньому вогні 1 хвилину, всипати часник і готувати ще 10 секунд, додати рис. Помішуючи обсмажити протягом 1 хвилини.
  3. Влити в сковороду вино, воно повинно випаруватися, влити бульйон так, щоб він був на одному рівні з рисом, тушкувати протягом 18 хвилин, при цьому постійно помішуючи і додаючи бульйон у міру його випарювання.
  4. Вичавити лимонний сік, подрібнити кріп, рибу нарізати невеликими смужками. Натерти сіллю і перцем шматочки риби, скропити лимонним соком.
  5. Додати в сковороду вершкове масло, перемішати, посолити за смаком, додати тертий пармезан.
  6. Додати в різото рибу, перемішати. Тушкувати протягом 30 секунд. При подачі розкласти різото по тарілках, присипати кропом і тертим пармезаном.

Готова страва: Різото із сьомгою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі