- 09.02.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Борошно пшеничне 400 г.
- Яйце куряче 5 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Коріння петрушки 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цукіні 1 шт.
- Сир бринза 300 г.
- Сир твердий 4 ст. л.
- Базилік 0,5 пучка
- Горіх мускатний 0,25 ч. л.
- Сіль за смаком
Процес приготування: ≈ 50 хвилин
- Змішати в мисці борошно, вбити 4 яйця, замісити тісто, скачати в кулю, накрити миску з тістом рушником, залишити на 30 хвилин.
- Овочі нарізати подрібнити кубиком, обсмажити в олії на розігрітій сковороді, після чого зменшити вогонь і тушкувати до готовності при закритій кришці. Після, остудити овочеву суміш.
- Базилік промити під холодною водою, залишити кілька листочків, решту посікти.
- У миску покласти бринзу, розім'яти виделкою, вбити один курячий жовток, додати тертий твердий сир, посолити, додати мускатний горіх. Додати в суміш подрібнений базилік і суміш овочів зі сковороди.
- Розкачати тісто в тонкий пласт, вирізати кола з тіста, на третину кіл викласти листя базиліка, які були заздалегідь відкладені, накрити зверху базилік одним колом, розкачати трохи, змастити зверху топленим вершковим маслом, накрити зверху ще одним шаром тіста, викласти начинку і защипнути краї равіолі. Відварити всі равіолі в підсоленій воді до готовності.

Готова страва: Равіолі з овочами і сиром