- 09.02.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Помідори черрі 7
- Оливкова олія 4 ч. Л.
- Часник 1 зубчик
- Базилік (листя) 10 р
- В'ялені помідори 60 р
- Рис 250 м
- Масло вершкове 25 г.
- Цибуля червона 1 шт.
- Шафран 0,25 ч. Л.
- Вино біле сухе 275 мл.
- Сир пармезан 75 р
- Вершки 35% 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Кукурудза консервована 100 м
Процес приготування: ≈ 120 хвилин
- Помідори промити, розрізати на дві половинки, викласти на деко, змащене маслом, зрізом вгору. Присипати сіллю і перцем. Сбризнути олією зверху, посипати дрібно нарізаним часником, посипати листям базиліка, змоченими в олії. Поставити в духовку на 10-15 хвилин.
- Подрібнити в блендері 10 г в'ялених помідорів, морську сіль і 2 ч.л. оливкоквої олії.
- Покласти вершкове масло в каструлю, поставити на вогонь, розтопити масло, викласти в каструлю подрібнену цибулю, обсмажити. Додати до цибулі рис, перемішати, щоб масло покрило рис. Додати вино і подрібнений шафран, довести суміш до кипіння. По закінченню 5 хвилин, додати томатну пасту з блендера, а також влити 340 мл. окропу. Додати сіль і перець за смаком.
- Додати в каструлю помідори з духовки, 50 г. в'ялених помідорів, кукурудзу, ретельно перемішати, довести до кипіння. Перелити в нагріту форму, поставити на 35 хвилин в духовку, при температурі 180 ° С.
- Додати в різотто тертий пармезан, перемішати, поставити в духовку ще на 5 хвилин. Перед подачею додати вершки.

Готова страва: Різотто з запеченими помідорами