- 18.05.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 3 порцій
- Сіль за смаком
- Коктейль з морепродуктів 500 г.
- Олія оливкова 25 мілілітрів
- Грейпфрути рожеві 3 штуки
- Авокадо 1 штука
- Перець білий мелений за смаком
- Горіхи обсмажені кедрові за смаком
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- Розморозити суміш з морепродуктів.
- Грейпфрути вимити і відрізати верхівки. Обережно, щоб не пошкодити, вийняти ложкою м'якоть грейпфрутів. Очистити м'якоть від плівок і нарізати великими шматками.
- Авокадо вимити, розрізати навпіл, вийняти кісточку, м'якоть витягнути ложкою і нарізати півкільцями. Морепродукти змішати з м'якоттю авокадо і грейпфрутів, посолити, поперчити, додати оливкове масло і перемішати.
- Начинити цією сумішшю грейпфрути, накрити зрізаними верхівками і поставити в холодильник мінімум на 1 годину.
- Вийняти салат з холодильника, посипати кедровими горішками і подавати.
