- 18.05.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 5 порцій
- Масло вершкове 2 столові ложки
- Сіль чайна ложка
- Сік лимонний 1 штука
- Часник 2 зубка
- Олія оливкова 2 столові ложки
- Паста тальятелле 500 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сир пармезан тертий 50 г.
- Листя естрагону за смаком
- Гриби свіжі 10 штук
Інструкція Приготування ≈ 25 хвилин
- Поставити на вогонь велику каструлю з водою.
- Вимити і нарізати гриби.
- На середньому вогні розтопити вершкове масло в каструлі, додати оливкову олію. Додайте часник і підсмажити. Додати гриби і сіль. Підсмажити, потім накрити кришкою і залишити нудитися на 10-15 хвилин. Додати чорний перець.
- Відварити макарони. Відкинути на друшляк, злити воду. Потім повернути в каструлю. Додати лимонний сік і гриби. Перемішати і додати пармезан. Ще раз перемішати і подавати до столу.
- Прикрасити свіжою зеленню естрагону.
