- 15.05.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Масло вершкове - 2 столові ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 головка
- Сіль за смаком
- Часник - 4 зубка
- Базилік - 3 л.
- Олія оливкова - 60 мілілітрів
- Спагетті - 350 г.
- Сир пармезан - 60 г.
- Перець червоний мелений за смаком
- Помідори консервовані шматочками - 800 г.
Інструкція
- Нагріваємо оливкову олію в сковороді, додаємо рубаний в блендері цибулю і готуємо, помішуючи, 12 хвилин. Додаємо подрібнений часник і смажимо ще 2-4 хвилини. Додаємо перець - ще 1 хвилина.
- Робимо пюре їх томатів, виливаємо на сковорідку, солимо, готуємо протягом 20 хвилин. Знімаємо з вогню, кладемо в соус базилік і відставляємо.
- Варимо спагетті, зливаємо воду, залишивши 0,5 чашки.
- Виймаємо базилік, повертаємо сковороду на вогонь, вливаємо воду, що залишилася від спагетті і даємо закипіти. Додаємо пасту, готуємо, добре перемішуючи, 2 хвилини.
- Посипаємо сиром і шматочками масла, даємо маслу розтанути і подаємо до столу.
