- 15.05.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Мед - 3 столові ложки
- Жовток яєчний - 6 штук
- Малина - 200 г.
- Фісташки подрібнені - 3 столові ложки
- Вода рожева - 2 чайні ложки
- Вершки 40%-ные - 250 мілілітрів
Інструкція
- Збивати яєчні жовтки з медом протягом 10 хвилин, або поки маса не збільшиться в два рази. Змішати зі збитими вершками і рожевою водою.
- Викласти суміш у контейнер, застелений плівкою і поставити в морозильник на 1-2 години, поки що частково не заморозиться. Дістати з морозилки і перемішати з малиною і фісташками. Накрити поліетиленовою плівкою і повернути в морозилку, поки повністю не заморозиться.
- Перед подачею на стіл, щоб пом'якшити, залишити в холодильнику на 20 хвилин. Викласти з контейнера, нарізати скибочками і подавати з кількома ягодами малини.
