- 14.05.2015 |
- admin |
- 3
Інгредієнти Для: 4 порцій.
- Цукор - 5 столових ложок
- Яйце куряче - 4 штуки
- Вершки - 150 мілілітрів
- Полуниця - 640 г.
Інструкція
- Полуницю очистити від хвостиків і порізати уздовж. Відокремити жовтки від білків.
- 500 грам полуниці перемішати в мисці з половиною цукру і залишити до утворення соку. З решти полуниці приготувати пюре: розмолоти в блендері з 1 столовою ложкою цукру і 1 столовою ложкою води. Цукор, що залишився разом з жовтками збити на паровій бані до однорідного стану. Додати пюре і збити в густий, пишний крем (приблизно 10-12 хвилин).
- Збити вершки до густоти і перемішати з кремом, додати полуницю разом з соком.
- Подавати відразу ж, поки десерт не осел, що відбувається досить швидко. Дуже красиво забайоне виглядає в прозорих келихах.
