- 14.05.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти для: 4 порцій
- Цибуля ріпчаста - 1 головка
- Яйце куряче - 2 штуки
- Часник - 3 зубка
- Помідори - 250 г.
- Базилік - стакан
- Сухарі панірувальні - 1 стакан
- Олія оливкова - 2 столові ложки
- Петрушка рубана - стакан
- Фарш яловичий - 500 г.
- Пюре томатне - 500 г.
Інструкція
- Щоб зробити томатний соус Sugo потрібно розігріти оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні. Обсмажити подрібнений часник протягом 1 хвилини до м'якості. Додати пюре з помідорів і нарізані кубиками помідори. Довести до кипіння. Варити на слабкому вогні 30 хвилин. Дати трохи охолонути і приправити за смаком. Використовуючи блендер, подрібнити соус до однорідного стану.
- Змішати фарш, цибулю, панірувальні сухарі, яйця (злегка збиті) і подрібнену петрушку в мисці. Посолити і поперчити.
- Зробити з фаршу кульки будь-якого розміру і форми (на ваш розсуд). Нагріти олію у великій сковороді і обсмажити фрикадельки партіями протягом 3-5 хвилин, поки вони не придбають красивий золотистий колір. Готові фрикадельки складати в окрему ємність.
- Соус влити на сковороду, де обсмажувалися фрикадельки і нагріти на середньому вогні. Додати в соус фрикадельки і тушкувати на середньому протягом 10 хвилин до готовності. Базилік подрібнити і додати до фрикадельок.
