- 14.05.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти - Для: 4 порцій
- Цибуля ріпчаста 50 г.
- Яйце куряче 1 штука
- Сіль за смаком
- Яловичина 300 г.
- Сухарі панірувальні 40 г.
- Свинина 300 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Хліб білий 50 г.
- Жир 80 г.
Інструкція
- Булку намочити у воді і злегка віджати. Цибулю дрібно посікти і обсмажити в жирі. Підготовлене м'ясо нарізати і разом з булкою пропустити через м'ясорубку. Додати яйце, зарумяненный цибулю, перець, посолити і вимішати до однорідної маси, з якої на дошці, посипаній панірувальними сухарями, сформувати батон.
- У сковорідці розігріти жир, покласти в нього батон і поставити в гарячу духовку. Піч 40-50 хвилин, поливаючи соусом з дека, при необхідності підлити воду.
- Спечене м'ясо нарізати скибочками, укласти на блюдо, полити соусом, що виділився в процесі випікання. Можна використовувати гірчичний соус.
