• Піца з смаженою рибою і червоною ікрою

Інгредієнти Для: 10 порцій

  • Цукор 2 столові ложки
  • Вода 1 стакан
  • Масло вершкове 1 столова ложока
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Сіль за смаком
  • Петрушка 1
  • Майонез 100 г.
  • Борошно пшеничне 600 г.
  • Сир 2 столові ложки
  • Дріжджі свіжі 20 г.
  • Ікра червона 50 г.
  • Гриби мариновані 3 столові ложки
  • Соус томатний 5 столових ложок
  • Зелень селери 1
  • Риба 400 г.
  • Горіхи лісові 1 столова ложока

Інструкція Приготування ≈ 120 хвилин

  1. Змішати дріжджі, цукор і 0,5 склянки води і поставити на 20-30 хв в тепле місце.
  2. Окремо змішати олію, томатний соус, 0,5 склянки води, сіль і додати в опару. Всипати борошно і замісити тісто. Якщо воно вийде занадто густим, додати 0,5 склянки води, ще раз ретельно все перемішати і залишити на 30-40 хв.
  3. Обробити рибне філе на шматочки і обсмажити на рослинній олії з сіллю і перцем.
  4. Готове тісто розділити на 5-6 частин, з кожної частини розкачати корж і залишити на 30 хв.
  5. Тісто змастити томатним соусом, викласти зверху нарізані соломкою гриби і смажене рибне філе.
  6. Яйця зварити круто, дрібно нарізати і викласти поверх грибів. Додати трохи червоної ікри.
  7. Посипати піцу тертим сиром, поставити в духовку і випікати при температурі 250 °С до готовності.
  8. Готову піцу полити майонезом, змішаним з подрібненими лісовими горіхами, прикрасити червоною ікрою і посипати дрібно нарубаною зеленню.

Готова страва: Піца з смаженою рибою і червоною ікрою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі