- 07.09.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 10 порцій
- Цукор 2 столові ложки
- Вода 1 стакан
- Масло вершкове 1 столова ложока
- Яйце куряче 2 штуки
- Сіль за смаком
- Петрушка 1
- Майонез 100 г.
- Борошно пшеничне 600 г.
- Сир 2 столові ложки
- Дріжджі свіжі 20 г.
- Ікра червона 50 г.
- Гриби мариновані 3 столові ложки
- Соус томатний 5 столових ложок
- Зелень селери 1
- Риба 400 г.
- Горіхи лісові 1 столова ложока
Інструкція Приготування ≈ 120 хвилин
- Змішати дріжджі, цукор і 0,5 склянки води і поставити на 20-30 хв в тепле місце.
- Окремо змішати олію, томатний соус, 0,5 склянки води, сіль і додати в опару. Всипати борошно і замісити тісто. Якщо воно вийде занадто густим, додати 0,5 склянки води, ще раз ретельно все перемішати і залишити на 30-40 хв.
- Обробити рибне філе на шматочки і обсмажити на рослинній олії з сіллю і перцем.
- Готове тісто розділити на 5-6 частин, з кожної частини розкачати корж і залишити на 30 хв.
- Тісто змастити томатним соусом, викласти зверху нарізані соломкою гриби і смажене рибне філе.
- Яйця зварити круто, дрібно нарізати і викласти поверх грибів. Додати трохи червоної ікри.
- Посипати піцу тертим сиром, поставити в духовку і випікати при температурі 250 °С до готовності.
- Готову піцу полити майонезом, змішаним з подрібненими лісовими горіхами, прикрасити червоною ікрою і посипати дрібно нарубаною зеленню.

Готова страва: Піца з смаженою рибою і червоною ікрою