- 07.09.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 8 порцій
- Цукор 1 стакан
- Жовток яєчний 2 штуки
- Молоко 3 стакани
- Полуниця 1 кілограм
- Лікер «Амаретто» стакан
- Бісквіт 2 штуки
- Крохмаль стакан
Інструкція Приготування ≈ 150 хвилин
- Приготуйте заварний крем. Доведіть до кипіння 2,5 склянки молока з 0,5 склянки цукру.
- Інше молоко змішайте з крохмалем і сіллю. Додайте жовток, перемішайте. Тонкою цівкою, помішуючи, влийте яєчну суміш гаряче молоко і на слабкому вогні доведіть до кипіння. Додайте лікер і зніміть з вогню. Поставте в холодильник на 2 години.
- З'єднайте 250 г полуниці з 0,5 цукру і поставте на вогонь на 20 хвилин.
- Остиглий крем збийте міксером.
- Викладіть шарами бісквіт, нарізану кубиками, крем, полуничний соус, ягоди полуниці. Повторіть ще раз. Охолодіть.

Готова страва: Десерт з полуниці і амаретто