• Десерт з полуниці і амаретто

Інгредієнти Для: 8 порцій

  • Цукор 1 стакан
  • Жовток яєчний 2 штуки
  • Молоко 3 стакани
  • Полуниця 1 кілограм
  • Лікер «Амаретто» стакан
  • Бісквіт 2 штуки
  • Крохмаль стакан

Інструкція Приготування ≈ 150 хвилин

  1. Приготуйте заварний крем. Доведіть до кипіння 2,5 склянки молока з 0,5 склянки цукру.
  2. Інше молоко змішайте з крохмалем і сіллю. Додайте жовток, перемішайте. Тонкою цівкою, помішуючи, влийте яєчну суміш гаряче молоко і на слабкому вогні доведіть до кипіння. Додайте лікер і зніміть з вогню. Поставте в холодильник на 2 години.
  3. З'єднайте 250 г полуниці з 0,5 цукру і поставте на вогонь на 20 хвилин.
  4. Остиглий крем збийте міксером.
  5. Викладіть шарами бісквіт, нарізану кубиками, крем, полуничний соус, ягоди полуниці. Повторіть ще раз. Охолодіть.

Готова страва: Десерт з полуниці і амаретто

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі