- 04.09.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Сіль за смаком
- Часник 2 зубка
- Базилік зелений 50 г.
- Олія оливкова 100 мілілітрів
- Горіхи кедрові 3 г.
- Сир пармезан 50 г.
Інструкція Приготування ≈ 10 хвилин
- Промийте зелений базилік, приберіть зайву воду (умочіть паперовим рушником).
- Розріжте зубчики часнику на великі частини.
- Натерти сир пармезан.
- Змішайте всі інгредієнти соусу в блендері до однорідності. Соус песто з кедровими горішками готовий!
Для додання соусу більшої легкості (або, якщо просто немає під рукою блендера) можна все змішувати до однорідного стану товкачем в ступці. Так цей соус робили спочатку. Можна зберігати в холодильнику день-два. Кількість оливкової олії можна варіювати в залежності від уподобань і цілей використання соусу.

Готова страва: Соус песто з кедровими горішками