- 04.09.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Олія рослинна за смаком
- Часник 2 зубка
- Сир пармезан за смаком
- Бульйон курячий 1 л.
- Гриби свіжі г.
- Рис круглий 2 стакани
Інструкція Приготування ≈ 50 хвилин
- У сковороді з товстим дном розігріти олію, додати дрібно нарізані цибулю та часник, гриби, перемішати. Як тільки цибуля почне засмажуватися, додати рис, перемішати та зменшити вогонь.
- Коли рис стане прозорим, влити порціями гарячий бульйон, постійно помішуючи, поки рідина не вбереться. Подавати негайно, посипавши тертим сиром.

Готова страва: Різотто з грибами і пармезаном