- 04.09.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Цукор 1 чайна ложка
- Цибуля ріпчаста стакан
- Сіль чайна ложка
- Петрушка сушена 2 чайні ложки
- Часник 2 зубка
- Базилік сушений 2 чайні ложки
- Олія оливкова 1 чайна ложка
- Каперси 1 столова ложока
- Орегано сушений чайна ложка
- Перець чорний мелений чайна ложка
- Помідори консервовані шматочками 800 г.
Інструкція
- Розігрійте оливкове масло в невеликому сотейнику на середньому вогні.
- Додайте дрібно нарізану цибулю і подрібнений часник і обсмажте 2 хвилини.
- Додайте базилік, петрушку, цукор, орегано, сіль, чорний перець і помідори. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть приблизно 15 хвилин, помішуючи, до невеликого загустіння.
- Додайте каперси і подавайте з пастою.

Готова страва: Соус маринара з каперсами