- 31.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Цукор 1 столова ложока
- Цибуля ріпчаста 1 головка
- Часник 3 зубка
- Помідори 4 штуки
- Помідори консервовані 800 г.
- Олія оливкова 2 столові ложки
- Томатна Паста 2 столові ложки
- Орегано 1 столова ложока
Інструкція Приготування ≈ 40 хвилин
- Розігріти масло у великій каструлі, додати дрібно нарізану цибулю і роздавлений часник і готувати приблизно 7-8 хвилин.
- Додати сухе орегано, нарізані консервовані помідори, томатну пасту, цукор. Приправити за смаком і тушкувати 20 хвилин, помішуючи, до тих пір, поки соус не випарується на третину і трохи загусне.
- Свіжі помідори очистити від шкірки і насіння, додати в соус і готувати ще 2 хвилини. Приправити сіллю і меленим чорним перцем і подавати з макаронами або покривати соусом основу для піци.
Для цього неаполітанського соусу, додайте 0,5 склянки нарізаних анчоусів і 2 столові ложки чорних оливок, перед тим як подавати на стіл.

Готова страва: Італійський томатний соус