- 30.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Лимони штука
- Часник 2 зубка
- Олія оливкова extra virgin 6 столових ложок
- Помідори черрі 300 г.
- Сир брі 300 г.
- Паста феттучині 400 г.
- Листя базиліка 7 столових ложок
Інструкція
- З брі зріжте кірку і сир порізати на кубики. Перекладіть в миску і додайте подрібнений часник, оливкова олія, розрізані навпіл черрі, дрібно нарізаний базилік, терту цедру і сік 0,5 лимона. Посоліть і поперчіть і все добре перемішайте. Залиште на 10 хвилин.
- Зваріть пасту у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності. Злити і повернути в каструлю. Додайте масу з брі, перемішайте і подавайте.

Готова страва: Феттучині з розплавленим брі, черрі і базиліком