- 30.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Суміш салатних листків 5 г.
- Сіль за смаком
- Олія оливкова 20 мілілітрів
- Апельсини 100 г.
- Помідори черрі 10 г.
- Авокадо 25 г.
- Креветки тигрові 3 штуки
- Соус табаско 5 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сир пармезан тертий 10 г.
- Маслини без кісточок 1 штука
- М'ясо краба 50 г.
- Йогуртовий Соус 1%-ний 25 г.
Інструкція Приготування ≈ 10 хвилин
- М'ясо краба очистити від плівок.
- Дві креветки дрібно нарізати, третю креветку залишити цілою і обсмажити на оливковій олії.
- М'ясо краба змішати зі смаженими креветками з додаванням солі і меленого перцю і заправити йогуртовим соусом.
- Авокадо дрібно нарізати з додаванням соусу Табаско.
- На тарілку викласти сегменти апельсина. Зверху викласти масу з краба і креветок і масу з авокадо. Прикрасити цілої креветкою і маслиною.
- У формений кошичок з Пармезану викласти салатний мікс з помідорами черрі.

Готова страва: Крабовий салат з йогуртовою заправкою