- 29.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Салат романо 4 стакани
- Помідори 4 штуки
- Авокадо 1 штука
- Цибуля червона головка
- Листя базиліка 8 штук
- Маслини без кісточок 12 штук
- Салатна заправка італійська 6 столових ложок
Інструкція
- У велику миску викладіть порвані на невеликі шматочки листя салату, нарізані невеликими шматочками помідори, тонко нарізаний півкільцями цибулю, нарізане кубиками авокадо, дрібно нарізані кружечками маслини і нарізані листя базиліка. Збризніть салат заправкою і перемішайте.
Цей салат відмінно подавати до пасти, піци і різотто.

Готова страва: Салат з авокадо, томатів і базиліка