- 28.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Цукор 130 г.
- Цукор ванільний 1 г.
- Яйце куряче 4 штуки
- Сіль за смаком
- Борошно пшеничне 280 г.
- Мигдаль 75 г.
- Розпушувач 1 чайна ложка
Інструкція Приготування ≈ 50 хвилин
- Змішати борошно, цукор, розпушувач і сіль у мисці і зробити заглиблення посередині суміші.
- Збити 3 яйця з ванільним цукром і додати в поглиблення в борошняній суміші.
- Перемішати все руками до отримання однорідної, в'язкої маси.
- Додати мигдальні горіхи і знову перемішати. Отриману масу розділити на 4 частини і розкачати руками в ковбаски (руки можна змочувати у холодній воді, щоб тісто не прилипало).
- Викласти ковбаски тесту на пергамент, змащений маслом і помазати зверху збитим четвертим яйцем. Поставити деко в духовку, розігріту до 175 градусів, на 15-20 хвилин.
- Вийняти злегка припекшиеся ковбаски і нарізати по діагоналі на скибочки шириною в 1,5 див. Мигдаль має якраз розм'якнути в духовці. Знову викласти всі скибочки на деко і пекти ще 20 хвилин, поки скоринка не стане темно-золотистої.
- Викласти на рушник і дати охолонути. Вони повинні як слід засохнути - якщо вистачить терпіння.

Готова страва: Печиво кантуччи з мигдалем