• Печиво кантуччи з мигдалем

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Цукор 130 г.
  • Цукор ванільний 1 г.
  • Яйце куряче 4 штуки
  • Сіль за смаком
  • Борошно пшеничне 280 г.
  • Мигдаль 75 г.
  • Розпушувач 1 чайна ложка

Інструкція Приготування ≈ 50 хвилин

  1. Змішати борошно, цукор, розпушувач і сіль у мисці і зробити заглиблення посередині суміші.
  2. Збити 3 яйця з ванільним цукром і додати в поглиблення в борошняній суміші.
  3. Перемішати все руками до отримання однорідної, в'язкої маси.
  4. Додати мигдальні горіхи і знову перемішати. Отриману масу розділити на 4 частини і розкачати руками в ковбаски (руки можна змочувати у холодній воді, щоб тісто не прилипало).
  5. Викласти ковбаски тесту на пергамент, змащений маслом і помазати зверху збитим четвертим яйцем. Поставити деко в духовку, розігріту до 175 градусів, на 15-20 хвилин.
  6. Вийняти злегка припекшиеся ковбаски і нарізати по діагоналі на скибочки шириною в 1,5 див. Мигдаль має якраз розм'якнути в духовці. Знову викласти всі скибочки на деко і пекти ще 20 хвилин, поки скоринка не стане темно-золотистої.
  7. Викласти на рушник і дати охолонути. Вони повинні як слід засохнути - якщо вистачить терпіння.

Готова страва: Печиво кантуччи з мигдалем

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі