• Лазанья з чеддером

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Цукор 1 чайна ложка
  • Масло вершкове 60 г.
  • Цибуля ріпчаста 1 головка
  • Помідори консервовані 400 г.
  • Молоко 750 мілілітрів
  • Борошно пшеничне 3 столові ложки
  • Олія оливкова 1 столова ложока
  • Томатна Паста 2 столові ложки
  • Трави прованські 1 столова ложока
  • Сир чеддер 125 г.
  • Листи лазаньї готові сухі 375 г.
  • Стебло селери 2 штуки
  • Фарш яловичий 750 г.

Інструкція

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Розігрійте половину оливкової олії у великій сковороді і посмажте фарш. Перекладіть зі сковороди. Додайте масло, що залишилося і обсмажте дрібно нарізану цибулю і селеру до м'якості. Поверніть м'ясо в сковороду і додайте помідори, пасту, трави і цукор, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і тушкуйте, накривши кришкою 20 хвилин.
  2. Розтопити вершкове масло в каструлі на маленькому вогні. Додайте борошно і обсмажте 1 хвилину. Зніміть з вогню і поступово влийте молоко. Поверніть на вогонь, доведіть до кипіння і, постійно помішуючи, дайте загуснути. Зменшіть вогонь і варіть 2 хвилини.
  3. Змастіть маслом вогнетривкий посуд. Викладіть третину м'ясного соусу, зверху покладіть 1 шар листів для лазаньї, потім викладіть третину соусу бешамель. Повторіть шари двічі і зверху посипте тертим сиром.
  4. Запікайте в духовці 25 хвилин до золотистої скоринки.

Готова страва: Лазанья з чеддером

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі