• Шоколадний торт (Tenerina)

Інгредієнти Для: 10 порцій

  • Цукор 150 г.
  • Пудра цукрова за смаком
  • Масло вершкове 100 г.
  • Яйце куряче 3 штуки
  • Сіль за смаком
  • Молоко 3 столові ложки
  • Борошно пшеничне 60 г.
  • Темний Шоколад 200 г.

Інструкція Приготування ≈ 50 хвилин

  1. Розчинити шматки подрібненого шоколаду на паровій бані. Вершкове масло порізати кубиками і повільно вводити їх в шоколадну суміш, поки маса не стане однорідною. Потім зняти каструлю з вогню і дати суміші трохи охолонути.
  2. Відокремити жовтки від білків. Збити жовтки з половиною цукру, поки суміш не стане повітряної. Додати туди шоколадну масу, молоко, борошно, все добре перемішати.
  3. Окремо змішати яєчні білки, щіпку солі і цукор, що залишився, збити до утворення піни. Потім дерев'яною лопаткою акуратно ввести суміш в шоколадну масу (або тісто), помішуючи.
  4. Змастити форму для торта (24см) вершковим маслом, обсипати борошном і вилити туди шоколадну суміш для торта.
  5. Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин, потім вимкнути духовку і дати торту охолонути, залишивши дверцята духовки прочиненими. Після того, як торт охолоне, акуратно дістати його з форми і посипати цукровою ванільною пудрою.

Готова страва: Шоколадний торт (Tenerina)

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі