• Феттучині з креветками під вершковим соусом

Інгредієнти Для: 2 порцій

  • Масло вершкове 25 г.
  • Борошно пшеничне 1 столова ложока
  • Базилік сушений за смаком
  • Олія оливкова 2 столові ложки
  • Креветки варені очищені 300 г.
  • Паста феттучині 400 г.
  • Сир пармезан тертий 3 столові ложки
  • Листя базиліка 4 штуки
  • Петрушка рубана 1 столова ложока
  • Вершки 20%-ві 200 мілілітрів

Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин

  1. Довести воду до кипіння, посолити, кинути туди креветки і варити протягом 5-6 хвилин. В цей же час на сковороді обсмажити борошно на вершковому маслі, потім додати вершки, січену петрушку і уварити на третину.
  2. Креветки приготовлені перекласти в миску і дати охолонути. В ту саму воду, в якій вони варилися, закинути феттучині і варити рекомендоване на упаковці час до стану аль денте (у мене це займає 6 хвилин). Відкинути на друшляк.
  3. Очистити креветки (якщо необхідно), перекласти більшу їх частину в сковороду з соусом, в неї ж вирушають і феттучині. Додати сухий базилік, гріємо хвилину і викладаємо на тарілки.
  4. Прикрасити рештою креветками, листком базиліка і гілочкою петрушки, за бажанням посипати пармезаном.

Готова страва: Феттучині з креветками під вершковим соусом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі