- 24.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 2 порцій
- Масло вершкове 25 г.
- Борошно пшеничне 1 столова ложока
- Базилік сушений за смаком
- Олія оливкова 2 столові ложки
- Креветки варені очищені 300 г.
- Паста феттучині 400 г.
- Сир пармезан тертий 3 столові ложки
- Листя базиліка 4 штуки
- Петрушка рубана 1 столова ложока
- Вершки 20%-ві 200 мілілітрів
Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин
- Довести воду до кипіння, посолити, кинути туди креветки і варити протягом 5-6 хвилин. В цей же час на сковороді обсмажити борошно на вершковому маслі, потім додати вершки, січену петрушку і уварити на третину.
- Креветки приготовлені перекласти в миску і дати охолонути. В ту саму воду, в якій вони варилися, закинути феттучині і варити рекомендоване на упаковці час до стану аль денте (у мене це займає 6 хвилин). Відкинути на друшляк.
- Очистити креветки (якщо необхідно), перекласти більшу їх частину в сковороду з соусом, в неї ж вирушають і феттучині. Додати сухий базилік, гріємо хвилину і викладаємо на тарілки.
- Прикрасити рештою креветками, листком базиліка і гілочкою петрушки, за бажанням посипати пармезаном.

Готова страва: Феттучині з креветками під вершковим соусом