- 24.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 2 порцій
- Цукор 1 столова ложока
- Вершки стакан
- Цедра апельсина 4 за смаком
- Аррорут 1 чайна ложка
- Шоколад чорний 70% 60 г.
Інструкція
- У маленькій мисці змішайте 2 ложки вершків і аррорут.
- Вилийте вершки в каструлю і доведіть до кипіння. Додайте цукор, потім суміш з аррорутом і варіть трохи менше хвилини, поки суміш не почне густіти.
- Зніміть з вогню і швидко вмішайте подрібнений шоколад до однорідної маси.
- Розлийте по чашках, прикрасити цедрою і подавайте негайно.

Готова страва: Італійський гарячий шоколад