• Італійський салат з маринованої яловичиною, червоним цибулею і пармезаном

Інгредієнти Для: 2 порцій

  • Сіль за смаком
  • Часник 1 зубок
  • Помідори 1 штука
  • Вирізка яловича 230 г.
  • Олія оливкова 3 столові ложки
  • Цибуля зелена 1 стебло
  • Оцет бальзамічний 1 столова ложока
  • Цибуля червоний 1 головка
  • Розмарин сушений чайна ложка
  • Сир пармезан за смаком
  • Вино червоне сухе стакан
  • Листя базиліка стакан
  • Перець червоний пластівцями за смаком
  • Листя латуку за смаком

Інструкція

  1. Поріжте м'ясо на невеликі шматочки і перекладіть в скляну миску.
  2. Додайте вино, 1 столову ложку оцту, розмарин, подрібнений часник і 1 столову ложку оливкової олії. Поставте маринуватися на 3 години в холодильник або залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.
  3. Розігрійте гриль і обсмажте м'ясо по 30-60 секунд до рум'яної скоринки. Переверніть і обсмажте ще 30 секунд.
  4. Викладіть м'ясо в миску і додайте дрібно нарізаний червоний і зелений лук, дрібно нарізані помідори і базилік. В іншій мисці змішайте сіль, пластівці червоного перцю, що залишилися, 2 ложки оцту і оливкове масло. Добре перемішайте і вилийте в салат. Акуратно, але добре перемішайте.
  5. Викладіть листя латуку на 2 сервірувальні тарілки. Зверху розкладіть салат, зверху посипте стружкою пармезану.

Готова страва: Італійський салат з маринованої яловичиною, червоним цибулею і пармезаном

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі