- 24.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 2 порцій
- Сіль за смаком
- Часник 1 зубок
- Помідори 1 штука
- Вирізка яловича 230 г.
- Олія оливкова 3 столові ложки
- Цибуля зелена 1 стебло
- Оцет бальзамічний 1 столова ложока
- Цибуля червоний 1 головка
- Розмарин сушений чайна ложка
- Сир пармезан за смаком
- Вино червоне сухе стакан
- Листя базиліка стакан
- Перець червоний пластівцями за смаком
- Листя латуку за смаком
Інструкція
- Поріжте м'ясо на невеликі шматочки і перекладіть в скляну миску.
- Додайте вино, 1 столову ложку оцту, розмарин, подрібнений часник і 1 столову ложку оливкової олії. Поставте маринуватися на 3 години в холодильник або залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.
- Розігрійте гриль і обсмажте м'ясо по 30-60 секунд до рум'яної скоринки. Переверніть і обсмажте ще 30 секунд.
- Викладіть м'ясо в миску і додайте дрібно нарізаний червоний і зелений лук, дрібно нарізані помідори і базилік. В іншій мисці змішайте сіль, пластівці червоного перцю, що залишилися, 2 ложки оцту і оливкове масло. Добре перемішайте і вилийте в салат. Акуратно, але добре перемішайте.
- Викладіть листя латуку на 2 сервірувальні тарілки. Зверху розкладіть салат, зверху посипте стружкою пармезану.

Готова страва: Італійський салат з маринованої яловичиною, червоним цибулею і пармезаном