• Біскотті з пармезаном, базиліком і кедровими горіхами

Інгредієнти Для: 6 порцій

  • Масло вершкове 6 столових ложок
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Цедра лимонна 1 чайна ложка
  • Молоко стакан
  • Борошно пшеничне 2 стакани
  • Базилік сушений 2 чайні ложки
  • Пекарський порошок 2 чайні ложки
  • Горіхи кедрові стакан
  • Сир пармезан тертий стакан

Інструкція Приготування ≈ 100 хвилин

  1. Ядра кедрових горіхів висипати на сковороду і поставити на 8-10 хвилин у духовку, розігріту до 175 градусів.
  2. Змішати вершкове масло, пармезан, базилік, лимонну цедру, яйця і молоко. Злегка збити міксером ло однорідної консистенції.
  3. Змішати борошно з пекарським порошком і кедровими горіхами і об'єднати з раніше приготовленою сумішшю. Перемішати міксером на повільній швидкості до стану тесту.
  4. Розкачати тісто у формі прямокутника: приблизно 60 см в довжину і 2 см завтовшки.
  5. На деко або у форму для випічки постелити пергаментний папір, викласти на неї тісто і відправити в духовку, розігріту до 160 градусів. Випікати 15 хвилин.
  6. Вийнявши тісто з духовки, нарізати його скибочками шириною приблизно 2 см (повинно вийти близько 30 штук), потім перевернути і знову відправити в духовку. Випікати приблизно 40 хвилин, поки біскотті не стануть сухими.
  7. Охолодити і подавати в якості супроводу до різних супів.

Готова страва: Біскотті з пармезаном, базиліком і кедровими горіхами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі