- 23.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 6 порцій
- Масло вершкове 6 столових ложок
- Яйце куряче 2 штуки
- Цедра лимонна 1 чайна ложка
- Молоко стакан
- Борошно пшеничне 2 стакани
- Базилік сушений 2 чайні ложки
- Пекарський порошок 2 чайні ложки
- Горіхи кедрові стакан
- Сир пармезан тертий стакан
Інструкція Приготування ≈ 100 хвилин
- Ядра кедрових горіхів висипати на сковороду і поставити на 8-10 хвилин у духовку, розігріту до 175 градусів.
- Змішати вершкове масло, пармезан, базилік, лимонну цедру, яйця і молоко. Злегка збити міксером ло однорідної консистенції.
- Змішати борошно з пекарським порошком і кедровими горіхами і об'єднати з раніше приготовленою сумішшю. Перемішати міксером на повільній швидкості до стану тесту.
- Розкачати тісто у формі прямокутника: приблизно 60 см в довжину і 2 см завтовшки.
- На деко або у форму для випічки постелити пергаментний папір, викласти на неї тісто і відправити в духовку, розігріту до 160 градусів. Випікати 15 хвилин.
- Вийнявши тісто з духовки, нарізати його скибочками шириною приблизно 2 см (повинно вийти близько 30 штук), потім перевернути і знову відправити в духовку. Випікати приблизно 40 хвилин, поки біскотті не стануть сухими.
- Охолодити і подавати в якості супроводу до різних супів.

Готова страва: Біскотті з пармезаном, базиліком і кедровими горіхами