- 23.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Олія оливкова 2 столові ложки
- Цукіні 2 штуки
- Сир пармезан 50 г.
- Фарш м'ясний 500 г.
- Соус болоньєзе 550 г.
- Тісто для лазаньї 250 г.
- Соус білий 425 г.
Інструкція Приготування ≈ 45 хвилин
- Нагріти олію на сковороді, обсмажити дрібно нарізані цукіні 1-2 хвилини. Додати фарш, обсмажувати до коричневого кольору, потім додати покупної соус болоньєзе, готувати на середньому вогні 15 хвилин.
- Розігріти гриль до середньої температури. Тим часом покласти листи для лазаньї в миску і залити киплячою водою. Залишити на 10 хвилин. Злегка підігріти покупної білий соус.
- Взяти форму для духовки розміром 30х20 див. В основу покласти пласт тіста, потім шар з половини соусу з м'ясом і 1/3 білого соусу. Потім покласти ще шар тесту, що залишився м'ясний соус і третина білого. Накрити залишилися листами тесту і залити білим соусом.
- Посипати тертим пармезаном і готувати під гарячим грилем 5-10 хвилин до золотистої скоринки.
Готова страва: Лазання по‑швидкому
Пов'язані товари
Лазань Barilla Emiliane яєчна 0,5кг
Barilla Emiliane Lasagne all'Uovo Паста Barilla Emiliane Lasagne all'Uovo — це високоякісні листи лазаньї, виготовлені з 100% свіжих яєць, які надають пасті ніжну текстуру та насичений смак. Листи лазаньї мають грубу і пористу поверхню, що дозволя
145грн 188грн