• Італійське різотто з лісовими грибами

Інгредієнти Для: 6 порцій

  • Масло вершкове 50 г.
  • Часник 2 зубка
  • Рис для різотто 150 г.
  • Олія оливкова 20 мілілітрів
  • Цибуля-шалот 2 штуки
  • Вино біле сухе 500 мілілітрів
  • Гриби свіжі 100 г.

Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин

  1. У великій каструлі розігрійте оливкову олію, додайте часник і шалот. Обсмажте деякий час до м'якості.
  2. Потім додайте рис, влийте масло і додайте 0,5 пляшки білого вина. Тушкуйте до готовності.
  3. В іншій каструлі обсмажте нарізані гриби на оливковій олії до м'якості. Потім додайте вершкове масло.
  4. У каструлю з різотто додайте невелику кількість води і доведіть до готовності. Додайте гриби і готуйте ще деякий час. Посоліть за смаком і подавайте з невеликою кількістю жирних вершків.

Рецепт Кейта Флойда.


 

Готова страва: Італійське різотто з лісовими грибами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі