- 23.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 6 порцій
- Масло вершкове 50 г.
- Часник 2 зубка
- Рис для різотто 150 г.
- Олія оливкова 20 мілілітрів
- Цибуля-шалот 2 штуки
- Вино біле сухе 500 мілілітрів
- Гриби свіжі 100 г.
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- У великій каструлі розігрійте оливкову олію, додайте часник і шалот. Обсмажте деякий час до м'якості.
- Потім додайте рис, влийте масло і додайте 0,5 пляшки білого вина. Тушкуйте до готовності.
- В іншій каструлі обсмажте нарізані гриби на оливковій олії до м'якості. Потім додайте вершкове масло.
- У каструлю з різотто додайте невелику кількість води і доведіть до готовності. Додайте гриби і готуйте ще деякий час. Посоліть за смаком і подавайте з невеликою кількістю жирних вершків.
Рецепт Кейта Флойда.

Готова страва: Італійське різотто з лісовими грибами