• Карпаччо по‑венеційськи

Інгредієнти Для: 2 порцій

  • Яйце куряче 1 штука
  • Гірчиця 1 чайна ложка
  • Гірчиця зерниста 1 чайна ложка
  • Сіль за смаком
  • Сік лимонний 3 столові ложки
  • Яловичина 400 г.
  • Олія оливкова 1 столова ложока
  • Соус табаско за смаком
  • Перець білий мелений за смаком
  • Філе анчоуса 2 штуки

Інструкція Приготування ≈ 10 хвилин

  1. Підготувати м'ясо (див. примітку). Поки м'ясо охолоджується в морозильнику, приготувати соус. Для цього змішати в блендері всі інгредієнти, що залишилися. Полити соусом сервірувальне блюдо.
  2. Дістати м'ясо з холодильника, тонко нарізати на скибочки гострим ножем. Викласти на блюдо так, щоб краї скибочок трохи перекривали один інший. Подавати з соусом.

Для цієї страви знадобиться яловича вирізка. М'ясо потрібно підготувати: видалити жир і плівки, загорнути у фольгу і потримати 30 хвилин в морозильнику.


 

Готова страва: Карпаччо по‑венеційськи

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі