- 22.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 2 порцій
- Яйце куряче 1 штука
- Гірчиця 1 чайна ложка
- Гірчиця зерниста 1 чайна ложка
- Сіль за смаком
- Сік лимонний 3 столові ложки
- Яловичина 400 г.
- Олія оливкова 1 столова ложока
- Соус табаско за смаком
- Перець білий мелений за смаком
- Філе анчоуса 2 штуки
Інструкція Приготування ≈ 10 хвилин
- Підготувати м'ясо (див. примітку). Поки м'ясо охолоджується в морозильнику, приготувати соус. Для цього змішати в блендері всі інгредієнти, що залишилися. Полити соусом сервірувальне блюдо.
- Дістати м'ясо з холодильника, тонко нарізати на скибочки гострим ножем. Викласти на блюдо так, щоб краї скибочок трохи перекривали один інший. Подавати з соусом.
Для цієї страви знадобиться яловича вирізка. М'ясо потрібно підготувати: видалити жир і плівки, загорнути у фольгу і потримати 30 хвилин в морозильнику.

Готова страва: Карпаччо по‑венеційськи