• Капрезе з соусом песто

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Сіль за смаком
  • Помідори 120 г.
  • Базилік за смаком
  • Олія оливкова 20 г.
  • Сир моцарелла 120 г.
  • Оцет бальзамічний 10 г.
  • Песто 10 г.
  • Перець свіжий за смаком

Інструкція Приготування ≈ 10 хвилин

  1. Розрізати помідори і моцарелу навпіл.
  2. Чергуючи, викласти на блюдо.
  3. Додати оливкове масло і бальзамічний оцет (витриманий).
  4. Прикрасити листочками базиліку і соусом песто (краще генуезьким).

Цей салат приготовлений за рецептом шеф-кухаря Франческо Касторина. Оцінити прекрасний смак цієї страви ви можете в ресторані «Bellini».



Готова страва: Капрезе з соусом песто
 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі