- 22.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Сіль за смаком
- Помідори 120 г.
- Базилік за смаком
- Олія оливкова 20 г.
- Сир моцарелла 120 г.
- Оцет бальзамічний 10 г.
- Песто 10 г.
- Перець свіжий за смаком
Інструкція Приготування ≈ 10 хвилин
- Розрізати помідори і моцарелу навпіл.
- Чергуючи, викласти на блюдо.
- Додати оливкове масло і бальзамічний оцет (витриманий).
- Прикрасити листочками базиліку і соусом песто (краще генуезьким).
Цей салат приготовлений за рецептом шеф-кухаря Франческо Касторина. Оцінити прекрасний смак цієї страви ви можете в ресторані «Bellini».

Готова страва: Капрезе з соусом песто