• Спагетті путтанеска

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Сіль за смаком
  • Помідори консервовані 400 г.
  • Олія оливкова 3 столові ложки
  • Каперси 1 столова ложока
  • Оливки 250 г.
  • Спагетті 450 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Філе анчоуса 4 штуки

Інструкція

  1. У підсоленій воді зварити пасту аль-денте (макарони аль денте злегка твердоваты на зуб).
  2. Поки вариться паста, припустити часник разом з анчоусами.
  3. До подрумяненному часнику додати оливки, каперси і томати.
  4. Посолити, поперчити і тримати на слабкому вогні протягом 15 хвилин, постійно помішуючи.
  5. Готову пасту відкинути на друшляк і додати до соусу.
  6. Залишити під кришкою на 1-2 хвилини, щоб паста просочилася соусом. Подавати гарячою.

Готова страва: Спагетті путтанеска

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі