- 21.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Сіль за смаком
- Помідори консервовані 400 г.
- Олія оливкова 3 столові ложки
- Каперси 1 столова ложока
- Оливки 250 г.
- Спагетті 450 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Філе анчоуса 4 штуки
Інструкція
- У підсоленій воді зварити пасту аль-денте (макарони аль денте злегка твердоваты на зуб).
- Поки вариться паста, припустити часник разом з анчоусами.
- До подрумяненному часнику додати оливки, каперси і томати.
- Посолити, поперчити і тримати на слабкому вогні протягом 15 хвилин, постійно помішуючи.
- Готову пасту відкинути на друшляк і додати до соусу.
- Залишити під кришкою на 1-2 хвилини, щоб паста просочилася соусом. Подавати гарячою.

Готова страва: Спагетті путтанеска