• Пряні палички з шинкою і сиром

Інгредієнти Для: 10 порцій

  • Шинка 25 г.
  • Шинка пармська 10 за смаком
  • Крупа манна 3 столові ложки
  • Перець чилі 1 чайна ложка
  • Сир грюйер 50 г.
  • Тісто для піци 500 г.

Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин

  1. Приготувати тісто для піци, слідуючи інструкціям на упаковці, - і відкласти його на 10 хвилин.
  2. Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити олією деко і посипати манкою.
  3. Додати в тісто порізану шинку, трави і сіль за смаком, а також чилі і 40 грам сиру, тертого на дрібній тертці. Розділити на 10 шматків.
  4. Розкачати кожен шматок тіста в ковбаску завдовжки 25,5 див. Покласти на деко. Посипати сиром. Запікати в духовці протягом 10-12 хвилин до золотистої скоринки. Готові палички перекласти на решітку і дати охолонути.
  5. Подавати до столу або просто так, або загорнувши в тонкі смужки пармської шинки.

Готова страва: Пряні палички з шинкою і сиром

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі