- 21.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 10 порцій
- Шинка 25 г.
- Шинка пармська 10 за смаком
- Крупа манна 3 столові ложки
- Перець чилі 1 чайна ложка
- Сир грюйер 50 г.
- Тісто для піци 500 г.
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- Приготувати тісто для піци, слідуючи інструкціям на упаковці, - і відкласти його на 10 хвилин.
- Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити олією деко і посипати манкою.
- Додати в тісто порізану шинку, трави і сіль за смаком, а також чилі і 40 грам сиру, тертого на дрібній тертці. Розділити на 10 шматків.
- Розкачати кожен шматок тіста в ковбаску завдовжки 25,5 див. Покласти на деко. Посипати сиром. Запікати в духовці протягом 10-12 хвилин до золотистої скоринки. Готові палички перекласти на решітку і дати охолонути.
- Подавати до столу або просто так, або загорнувши в тонкі смужки пармської шинки.

Готова страва: Пряні палички з шинкою і сиром