- 20.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Цукор стакан
- Жовток яєчний 5 штук
- Малина 3 стакани
- Шампанське сухе стакан
- Вершки збиті 1 стакан
- Фрамбуаз стакан
Інструкція
- У металевій мисці змішайте жовтки, цукор, шампанське і фрамбуаз. Поставте на водяну баню і збивайте міксером, поки температура яєчної маси не буде 70 градусів і поки суміш не стане дуже густою, приблизно 12 хвилин. Зніміть миску з вогню і поставте в лід. Охолодіть, іноді злегка збиваючи.
- У чистій мисці збийте міксером вершки в міцну піну. Акуратно вмішайте в яєчний крем. Поставте в холодильник на 1 годину.
- Розкладіть малину по 4 креманках, зверху полийте сабайоном і подавайте негайно.

Готова страва: Сабайон з шампанського з малиною