• Сабайон з шампанського з малиною

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Цукор стакан
  • Жовток яєчний 5 штук
  • Малина 3 стакани
  • Шампанське сухе стакан
  • Вершки збиті 1 стакан
  • Фрамбуаз стакан

Інструкція

  1. У металевій мисці змішайте жовтки, цукор, шампанське і фрамбуаз. Поставте на водяну баню і збивайте міксером, поки температура яєчної маси не буде 70 градусів і поки суміш не стане дуже густою, приблизно 12 хвилин. Зніміть миску з вогню і поставте в лід. Охолодіть, іноді злегка збиваючи.
  2. У чистій мисці збийте міксером вершки в міцну піну. Акуратно вмішайте в яєчний крем. Поставте в холодильник на 1 годину.
  3. Розкладіть малину по 4 креманках, зверху полийте сабайоном і подавайте негайно.

Готова страва: Сабайон з шампанського з малиною

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі