- 20.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 8 порцій
- Цедра лимонна 1 штука
- Часник 1 зубок
- Олія оливкова 4 столові ложки
- Гриби сушені 220 г.
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- 20 г білих сушених грибів, 200 г печериць замочуємо в теплій воді на 20 хвилин. Потім зливаємо Воду.
- Приправляємо гриби сумішшю з роздробленого зубчики часнику, оливкової олії і лимонної цедри.
- Підсмажуємо на грилі до золотистого кольору 8 шматочків хліба. Викладаємо на кожен підготовлену грибну суміш, прикрашаємо цедрою лимона і подаємо гарячими.

Готова страва: Кростіні з грибами