- 20.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Мед 4 столові ложки
- Цукор 150 г.
- Пудра цукрова за смаком
- Масло вершкове 50 г.
- Цедра лимонна 4 столові ложки
- Борошно пшеничне 75 г.
- Мигдаль 110 г.
- Кориця мелена 1 чайна ложка
- Цукати ананасові 100 г.
- Цукати з суміші цитрусових цедр 125 г.
- Горіх мускатний чайна ложка
- Гвоздика мелена чайна ложка
- Фундук 110 г.
- Коріандр мелений чайна ложка
- Перець білий мелений за смаком
Інструкція
- Застеліть папером для випічки довгу форму 20 см довжиною і змастіть маслом.
- Підсмажте горіхи на грилі або сухій сковороді до золотистого кольору. Охолодіть. Покладіть горіхи в миску з зацукрованою нарізаною цедрою, нарізаними ананасами, лимонною цедрою, борошном і спеціями. Добре перемішайте. Розігрійте духовку до 150 градусів.
- У каструлю покладіть цукор, мед і вершкове масло. Розтопіть і доведіть сироп до 118 градусів, або поки крапля сиропу в холодну воду не буде миттєво застигати.
- Вилийте сироп до горіхової маси і добре перемішайте. Робіть все дуже швидко, щоб сироп не встиг застигнути. Викладіть масу на деко, розрівняйте і випікайте 35 хвилин.
- Охолодіть на деку, зніміть папір і розріжте на невеликі смужки. Посипте цукровою пудрою.

Готова страва: Панфорте