- 17.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Сіль морська за смаком
- Петрушка 3 г.
- Часник 1 зубок
- Олія оливкова 20 мілілітрів
- Помідори черрі 30 штук
- Креветки 30 г.
- Восьминіг 20 г.
- Кальмари 20 г.
- Вонголе 30 г.
- Вино біле сухе 40 мілілітрів
- Перець чорний мелений за смаком
- Бульйон рибний 150 мілілітрів
- Мідії в мушлях 30 г.
Інструкція Приготування ≈ 40 хвилин
- Часник і зелень дрібно порубати, обсмажити 1 -2 хвилини на оливковій олії, додати морепродукти і обсмажити 3-4 хвилини, далі загасити білим вином, додати помідори черрі.
- Налити рибний бульйон. Довести до кипіння і поставити на повільний вогонь на 5 -6 хвилин. Посолити, поперчити. Суп можна подати з білими часниковими тостами.

Готова страва: Зуппа ді пеше