- 17.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Помідори плам 5 штук
- Олія оливкова стакан
- Орегано сушений 1 чайна ложка
- Сир буррата 300 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Листя базиліка стакан
- Сіль велика за смаком
Інструкція Приготування ≈ 75 хвилин
- Поріжте помідори часточками і перекладіть в миску. Посипте сіллю і перцем.
- Розітріть орегано пальцями, щоб посилити запах і посипте помідори. Додайте нарізаний базилік і оливкове масло. Дуже акуратно, але добре перемішайте. Залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин-1 годину, іноді перемішуючи.
- Викладіть по 1-му кухоль сиру в центр кожної тарілки. Навколо викладіть помідори і полити все заправкою з миски. Прикрасьте листям базиліка і подавайте.

Готова страва: Капрезе з бурратой