- 16.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 2 порцій
- Масло вершкове 50 г.
- Цибуля ріпчаста 1 головка
- Сіль за смаком
- Петрушка 1
- Лимони штука
- Часник 2 зубка
- Гриби білі 250 г.
- Олія оливкова extra virgin 4 столові ложки
- Перець чорний мелений 1 чайна ложка
- Вершки 20%-ві 250 г.
- Паста феттучині свіжа 250 г.
Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин
- Свіжі білі гриби (можна замінити мороженими) НЕ МОЄ!!!, протираємо паперовою серветкою, можна злегка вологою або ножем чистимо, прибираючи всі забруднення. Ріжемо не дуже дрібно. Кубиками подрібнюємо цибулю і дрібно рубаємо часник.
- Готуємо воду для пасти: кип'ятимо, солимо, додаємо 2 ложки оливкової олії.
- У глибокій сковороді розтоплюємо вершкове масло разом з оливковою, обсмажуємо до характерного запаху цибулю і часник, стежимо, щоб не підгоріли. Додаємо білі гриби і добре обсмажуємо хвилин 5-7, потім виливаємо вершки, тушкуємо на невеликому вогні ще хвилини 3-4.
- Варимо наші макаронні вироби до стану аль денте, відкидаємо на друшляк, зберігши трохи води від варіння (приблизно 100 мл).
- Відправляємо феттучині в сковороду, акуратно перемішуємо пасту, додаємо воду, що залишилася, січену петрушку, сік половини лимона, мелений перець, і даємо настоятися 2 хвилини на мінімальному вогні. Подавати краще в глибокій, теплою тарілці.

Готова страва: Паста з білими грибами