- 16.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 10 порцій
- Молоко 500 мл
- Сливки 33%-ні 500 мл
- Цукор 150 г
- Желатин 13 г
- Ванільний стручок 5 штук
- Полуниця 900 г
- Сироп полуничний 5 г
- Мята 2 г
- Цукрова пудра 3 г
Інструкція
- Молоко збиваємо з цукром, додаємо стручки ванілі. Доводимо до кипіння.
- Замочуємо желатин і розтоплюємо на водяній бані, додаємо його в тепле молоко. Подученную масу охолоджуємо.
- Збиваємо вершки.
- Потім додаємо молоко, вершки, розливаємо по формах і ставимо в холодильник.
- Для прикраси нарізаємо полуницю часточками, трохи цукру, трохи лимонного соку, все перемішуємо до стану сиропу і викладаємо зверху. Зверху листочок м'яти.

Готова страва: Панна-котта з полуницею та м'ятою