- 15.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Цукор 150 г.
- Пудра цукрова 5 чайних ложок
- Вода 2 столові ложки
- Яйце куряче 4 штуки
- Борошно пшеничне1 столова ложока
- Вершки 125 мілілітрів
- Ваніль 1 штука
- Фундук 40 г.
- Сир маскарпоне 250 г.
- Темний Шоколад 30 г.
- Борошно з розпушувачем 40 г.
- Лікер «Франжелико» 2 столові ложки
Інструкція Приготування ≈ 150 хвилин
- Розігріти духовку до 180 градусів. Прямокутну форму для випічки змастити топленим маслом і застелити папером для випічки таким чином, щоб її краї звисали на 7 см з коротким сторонам форми.
- Шоколад розтопити на водяній бані. Яйця збити з цукром до піни.
- З'єднати теплу воду, соду і розплавлений шоколад.
- Суміш борошна просіяти над яйцями і перемішати до однорідності, невеликими порціями додаючи шоколад і горіхи.
- Викласти тісто в підготовлену форму і випікати 12 хвилин.
- Аркуш паперу для випічки присипати 4 чайними ложками цукрової пудри.
- З допомогою звисаючих країв паперу, обережно вийняти випечений корж з форми і перевернути його на посипану цукром папір. Підрівняйте краї коржа.
- Почавши з довгої сторони за допомогою паперу згорнути корж в рулет. Загорнути рулет у папір для випічки і залишити швом вниз на 1 годину.
- Маскарпоне збити з вершками, насінням ванілі і лікером.
- Обережно розгорнути рулет і змастити його підготовленим кремом. Знову згорнути в рулет і обсипати залишилася цукровою пудрою.
- Прибрати на 1 годину в холодильник.

Готова страва: Шоколадний рулет «Буше де ноель» з маскарпоне