- 15.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Сіль морська за смаком
- Олія оливкова extra virgin 1 столова ложока
- Апельсини 30 г.
- Оцет бальзамічний 1 столова ложока
- Лісові ягоди в сиропі 500 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Філе куряче 100 г.
- Помідори вялені 10 г.
- Проростки бобові 10 г.
- Ягідний Соус за смаком
- Суміш салатних листків Паті мікс «Біла Дача» 500 г.
Інструкція Приготування ≈ 25 хвилин
- Заздалегідь підготовлене філе курячої грудки обсмажити з двох сторін до готовності. Нарізати під кутом 45 градусів поперек на шматочки товщиною 2-2,5 см.
- Помідори в'ялені нарізати соломкою 0,5 див.
- Апельсин очистити від шкірки і нарізати на сегменти ножем, зрізуючи з плівок.
- Для приготування ягідного соусу нам знадобиться: у мисці для змішування з'єднати олія оливкова та бальзамічний соус, ретельно змішати віночком до однорідної маси. Додати в миску з олією і бальзамічним соусом ягідний соус з ягодами, сіль, перець і ретельно перемішати ложкою.
- Викласти в салатницю суміш салатних листків.
- Заправити суміш салату ягідним соусом, перемішати.
- Проростки бобів сої промити в проточній воді.
- Викласти заправлений салат на тарілку, навколо салату покласти нарізане куряче філе, часточки апельсинів, зверху покласти проростки бобів сої, посипати сушеними томатами.
- Полити соусом, посипати морською сіллю і свіжомеленим перцем.

Готова страва: Салат «Полло ді бачо»