- 15.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Сіль за смаком
- Сік лимонний 1 чайна ложка
- Цедра лимонна 1 чайна ложка
- Часник 1 зубок
- Шпинат 85 г.
- Ньоккі 450 г.
- Сир пармезан тертий стакан
- Перець червоний пластівцями чайна ложка
Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин
- У сковороді або сотейнику з важким дном змішати червоний перець, роздавлений часник, сіль (1/4 чайної ложки) і готувати під кришкою приблизно 5 хвилин.
- Додати в сковороду шпинат. Помішуючи, готувати на слабкому вогні, чекаючи, коли шпинат зів'яне. Потім зняти з вогню і змішати з цедрою і соком лимона.
- Тим часом, кинути в киплячу воду ньоккі, додати солі (3 чайних ложки на 6 літрів) і варити 1 хвилину меншому, ніж зазначено на пачці. Коли ньоккі будуть готові, злити з них рідину, залишивши 1 склянку відвару в резерві.
- Висипати ньоккі в сотейник зі шпинатом, посипати сиром і ретельно переміщати. Якщо суміш виявиться занадто сухий, додати трохи води, в якій варилися ньоккі, і відразу подавати на стіл.

Готова страва: Ньоккі з шпинатом і лимоном