- 14.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Цукор 300 г.
- Масло вершкове 200 г.
- Яйце куряче 10 штук
- Борошно пшеничне 100 г.
- Шоколад 200 г.
- Сироп ванільний за смаком
Інструкція
- Для цієї страви знадобляться шість яєць і чотири жовтка. До них потрібно додати цукор і збивати міксером отриману суміш протягом 10 хвилин - до густої консистенції.
- На водяній бані розтопити шоколад разом з маслом. Вода в каструлі повинна бути гарячою, але до кипіння її доводити не слід! Форми для тортино потрібно змастити зсередини вершковим маслом. У ємність, в якій взбивались яйця, влити гарячий шоколад, акуратно перемішати. Борошно додавати в два прийоми.
- Розлити тісто по формах. Не слід заповнювати їх до країв - тісто під час випікання підніметься! Духовка повинна бути розігріта до 180 градусів. Через 10 хвилин тортино пропечеться, а всередині виявиться гарячий шоколад.
- Перед подачею форму потрібно помістити в холодну воду на пару хвилин. Це потрібно для того, щоб тортино легко відокремився від форми. При цьому десерт повинен залишитися гарячим, щоб шоколад всередині не загус. Залити тортино ванільним соусом. В якості прикраси підійдуть ягоди і цукрова пудра.

Готова страва: Тортино з гарячим шоколадом