- 14.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Масло вершкове 80 г.
- Цибуля ріпчаста 40 г.
- Олія рослинна 20 г.
- Рис карнаролі 350 г.
- Сосиски 2 штуки
- Сир грана-падано 40 г.
- Вино біле сухе 2 стакани
- Спеції за смаком
- Бульйон м'ясний 1 л.
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- Дрібно поріжте і обсмажте сосиски в гарячому рослинному маслі. Злийте масло і поставте сосиски в тепло.
- Дрібно нарізану цибулю обсмажте в рослинному маслі, вийміть з сковороди і всипте рис і спеції. Влийте вино, дайте википіти і потроху влийте бульйон, постійно помішуючи. Тримайте на середньому вогні, поки рис не буде готовий.
- У готовий рис додайте вершкове масло, цибулю і сир, перемішайте і подавайте на тарілках, виклавши зверху сосиски.

Готова страва: Різотто з сосисками