- 14.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Масло вершкове 60 г.
- Сіль за смаком
- Шинка пармська 8 за смаком
- Телячі відбивні 8 штук
- Олія оливкова 2 столові ложки
- Вино біле сухе 185 мілілітрів
- Перець чорний мелений за смаком
- Листя шавлії 8 штук
Інструкція
- Викладіть телятину між 2 аркушами паперу і відбийте до товщини 5 мм. Злегка присипте сіллю і перцем. Наріжте шинку за розміром шматків телятини. Викладіть на кожен з шматка шинки і по листу шавлії в центр. Закріпіть зубочисткою.
- Розігрійте оливкове масло і половину вершкового масла в сковороді і смажте телятину, стороною з шинкою вгору, на середньому вогні 3-4 хвилини або до готовності телятини. Переверніть і злегка обсмажте з іншого боку. Перекладіть на теплі тарілки.
- Вилийте масло з сковороди і налийте вино. Доведіть до кипіння і варіть на сильному вогні до зменшення обсягу в два рази. Додайте вершкове масло, і, коли воно розчиниться, посипте спеціями.
- Вийміть з м'яса зубочистки і полийте соусом.
.jpg)
Готова страва: Cалтимбокка