- 09.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Цибуля ріпчаста штука
- Сіль за смаком
- Олія рослинна 3 столові ложки
- Часник 1 зубок
- Морква 1 штука
- Базилік за смаком
- Перець болгарський 1 штука
- Соус соєвий 2 столові ложки
- Соус теріякі 2 чайні ложки
- Паста феттучині 4 штуки
- Квасоля зелена стручкова 50 г.
- Перець чорний запашний мелений за смаком
- Філе сьомги 350 г.
Інструкція
- Сьомгу нарізати кубиками, посолити, поперчити, збризнути лимонним соком.
- Цибулю, моркву і перець нарізати соломкою. Стручкову квасолю промити холодною водою.
- На сковороді в рослинному маслі обсмажити моркву, цибулю, болгарський перець і стручкову квасолю з додаванням зубчики часнику. Овочі збризнути соєвим соусом. Смажити приблизно 15 хвилин.
- До напівготові овочів додати сьомгу, попередньо вийнявши з них зубчик часнику. Посипати сухим базиліком, скропити соєвим соусом і соусом теріякі. Довести до готовності (15 хвилин).
- Відварити феттучині.
- На тарілку викласти феттучині, зверху викласти рибу та овочі.
При бажанні страву можна прикрасити тертим сиром і гілочкою кінзи, базиліка або петрушки.

Готова страва: Феттучині з сьомгою